Check Point CPX NL 2022

Peter Mesker
Op de eerste dag van juni organiseerde Check Point haar cyber security summit voor Nederlandse partners en klanten. In de Fabrique in Utrecht waren ruim 250 personen aanwezig, die een rijk gevulde dag voorgeschoteld kregen. Vanuit een centraal plein, waar naast eten en drinken ook ruimte was om te netwerken en standjes van enkele Check […]

Sky Networks gaat partnership aan met Cryptshare

Peter Mesker
Rijswijk, april 2022 – Sky Networks, specialist in cybersecurity en cloud security, heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Cryptshare, de leider in het veilig en gecontroleerd delen van (persoons)gevoelige data in e-mails en bijlagen. Omdat e-mail een universeel geaccepteerde standaard is voor communicatie, eenvoudig te gebruiken en wereldwijd beschikbaar, wordt het primair ingezet om vaak […]

Put first things first

Peter Mesker
“Waar te beginnen?” hoor ik nog wel eens als het gaat om de beste ‘next step’ voor het verhogen van de cyberweerbaarheid van organisaties.

Sky Networks gaat partnership aan met Axonius

Leon Franken
Sky Networks, specialist in cybersecurity en cloud security, heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Axonius, de leider in cybersecurity asset management.

Waarom asset management cruciaal is voor cybersecurity?

Peter Mesker
Asset management is de basis voor cybersecurity. Toch kampt vrijwel iedere organisatie met een gebrek aan volledig centraal overzicht. Effectieve cybersecurity asset management platforms geven beveiligingsteams ongekende zichtbaarheid door alle assets in uw omgeving te laten zien en u vervolgens te helpen bij het valideren van compliance en het automatiseren van herstel.

De overeenkomsten tussen ISDN en cloud misconfiguraties

Peter Mesker
Midden jaren 90 werd ISDN als technologie geïntroduceerd. Een technologie die veel betekent heeft voor de ontwikkeling van het internet. Een technologie trouwens, welke het verbazingwekkend lang heeft volgehouden. Gegevensoverdracht via de telefoonlijn was destijds baanbrekend. Nu is de technologie dusdanig verouderd, dat in 2017 bekend is gemaakt dat de telecomaanbieders gaan stoppen met het aanbieden van ISDN. Er zijn inmiddels natuurlijk goedkopere en snellere oplossingen op de markt, zoals DSL en glasvezel internet of VoIP.

Peter Mesker treedt toe als managing partner

Leon Franken
Na een kennismakingsperiode van een aantal maanden treedt Peter Mesker per 1 september toe als managing partner bij Sky Networks. Peter gaat zich operationeel inzetten in de rol van solution architect om met zijn kennis en ervaring enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te […]

Sky Networks is verhuisd

Leon Franken
Vanaf heden heeft Sky Networks een nieuw kantoorpand in Rijswijk betrokken. Na een aantal jaren gevestigd te zijn geweest in het kantorenverzamelgebouw Tauro in Rijswijk is het tijd voor de volgende stap. Wij zijn verhuisd naar een zelfstandig pand met drie kantoorvloeren dat ruimte biedt voor het realiseren van onze ambities. Ons nieuwe pand biedt […]

Check Point R81 aanbeloven versie

Leon Franken
Vanaf vandaag (28 juli 2021) is de standaardversie van Check Point, die algemeen wordt aanbevolen voor alle implementaties, R81 (Take 392) met Jumbo Hotfix Take 36. Check Point heeft R81 vorig jaar oktober uitgebracht. Op de Support Center pagina van R81 lees je alles over deze release of kijk hieronder de introductie videos van R81.

Check Point R81.10 released

Leon Franken
Vandaag (6 juli 2021) heeft Check Point R81.10 uitgebracht.Op de Support Center pagina is meer te lezen over deze release.

Blijf op de hoogte

schrijf u in voor onze nieuwsbrief


© Sky Networks. Alle rechten voorbehouden.