Skip to main content

Partners

Bij Sky Networks hebben we een zorgvuldig geselecteerd partnernetwerk waarmee we nauw samenwerken in de propositie en ontwikkeling. Via deze verschillende partners met een brede geïntegreerd platform visie, of unieke specifieke capaciteiten kunnen wij als onafhankelijke partij advies en oplossingen adviseren passend bij de behoefte van de klant. Hierbij borgen wij dat het past in de fase van het volwassenheidsniveau en houden wij rekening met de financiële en operationele wensen.
 • You deserve the best security
  Sky Networks is 4 Stars Check Point partner | Al onze consultants hebben de CCSM Elite certificering

  Check Point, uitvinder van de stateful firewall in 1993, kenmerkt zich als een innovatieve organisatie met een zichtbare focus op het voorkomen van beveiligingsincidenten naast slechts het signaleren daarvan. Het is daarom ook niet verrassend dat Check Point keer op keer als marktleider wordt betiteld in rapporten van marktanalisten en research organisaties, waaronder Gartner, Forrester en NSS Labs.

 • F5 stelt ‘s werelds grootste bedrijven, serviceproviders, overheden en consumentenmerken in de gelegenheid om elke applicatie veilig en vertrouwd te leveren. F5 biedt Cloud en securityapplicatiediensten waardoor organisaties de infrastructuur van hun keuze kunnen omarmen zonder in te leveren op snelheid en controleerbaarheid.

 • Sky Networks is Trend Micro Silver Partner

  Trend Micro is de grootste leverancier van serverbeveiliging voor fysieke, virtuele en hybride omgevingen en cloudomgevingen en biedt u een veelomvattende set beveiligingsmogelijkheden met geautomatiseerde inzet en geautomatiseerd beheer om zowel het risico als de kosten aanzienlijk te verlagen.

 • Thales helpt bedrijven en organisaties hun gegevens in een digitale wereld waar er geen gedefinieerde perimeter is.
  Thales oplossingen helpen organisaties hun cloudomgeving te beveiligen, de blootstelling aan inbreuken te verminderen en encryptie- en sleutelbeheeroplossingen waarmee u de controle houdt over uw gegevens in elke cloud. Deze oplossingen bieden ook eenvoudige, veilige toegang tot cloudservices met geïntegreerd toegangsbeheer, authenticatie en single sign on.

 • Axonius is het cybersecurity asset management platform dat organisaties een uitgebreide asset inventory biedt, gaten in security oplossingen blootlegt en automatisch security policies valideert en afdwingt. Door naadloos te integreren met meer dan 200 beveiligings- en beheeroplossingen, wordt Axonius binnen enkele minuten geïmplementeerd, waardoor de ‘cyberhygiëne’ onmiddellijk wordt verbeterd.