Skip to main content

Sky Networks gaat partnership aan met Axonius

Rijswijk, 1 november 2021 – Sky Networks, specialist in cybersecurity en cloud security, heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Axonius, de leider in cybersecurity asset management.

Het Axonius Cybersecurity Asset Management Platform correleert gegevens uit alle bronnen om een up-to-date overzicht van alle unieke assets te bieden. Deze ‘single source of truth’ geeft IT- security teams een duidelijk, consistent beeld van hun asset inventory zonder de noodzaak van constante handmatige audits.

Axonius kan zeer snel uitgerold worden om het beheer van bedreigingen en kwetsbaarheden, beveiligingsactiviteiten, incidentresponse en de algehele security posture te verbeteren. De oplossing kan worden geïntegreerd met meer dan 380 bestaande beveiligings-, beheer- en bedrijfsoplossingen, waaronder Active Directory, cloudproviders zoals Azure en AWS, endpoint protection tools, vulnerability scanners, oplossingen voor netwerktoegangsbeheer (NAC), beheer van mobiele apparaten, en meer. De oplossing is agentless en werkt met zowel beheerde als onbeheerde apparaten.

Peter Mesker, senior solution architect bij Sky Networks onderbouwt:
Asset management was feitelijk altijd de verantwoording voor de IT-afdeling en de werkplek/server beheerders, maar het verzamelen van data over iedere asset en weten weke software er op draait is inmiddels kritisch en het fundament voor cybersecurity. Een uniforme en homogene asset-omgeving zou ideaal zijn, maar bij de meeste organisaties is de actualiteit verre van dat.

Er moet dus sprake zijn van duidelijk cybersecurity asset management oftewel “moderne asset management” of misschien beter: “asset intelligence”.
Met Axonius in ons portfolio kunnen we een real-time inventory bieden van alle IT assets en daarmee “asset intelligence” realiseren, waarmee vragen zoals “op welke assets ontbreekt een endpoint security agent?” of “zijn alle noodzakelijke patches geïnstalleerd?” of “wat is het OS en patchlevel van gelijksoortige assets?” beantwoord worden.

Mark Daggett, Vice President of WW Channels and Alliances van Axonius voegt toe:
We zijn erg enthousiast om samen te werken met Sky Networks als gefocuste Nederlandse kennispartij om zo de groei in Nederland te realiseren. Het team van Sky Networks begrijpt de cybersecurity markt en heeft de juiste ervaring en kennis om deze innovatieve oplossing te implementeren en te ondersteunen.

Over Sky Networks
Sky Networks is een kwalitatief hoogstaande jonge cybersecurity specialist die ICT infrastructuren optimaal beveiligt. Het team, met jarenlange ervaring en expertise, beschermt 24×7 de business van hun klanten tegen cyberthreats.
Als onafhankelijke specialist ontwerpen, leveren en implementeren zij cybersecurity oplossingen. Dit kan in combinatie met een serviceovereenkomst worden geleverd of in zijn geheel “as-a-service”.
De specialiteit is gericht op on-premise, hybrid en multicloud omgevingen met als oplossingsgebieden: Secure the User, Secure the Network, Secure the Cloud en Secure the Application.

Over Axonius
Axonius is in juni 2017 opgericht om een simpele vraag te beantwoorden. Ondanks alle hightech-tools die we hebben op het gebied van cyberbeveiliging, waarom is het zo moeilijk om eenvoudige vragen te beantwoorden over de apparaten, gebruikers en cloudinstanties die we moeten beveiligen? Asset management is zo fundamenteel, maar het is een bestaand probleem dat alleen maar erger wordt.

Co-Founders Dean Sysman, Ofri Shur en Avidor Bartov, allen veteranen van een elite intelligence unit van het Israëlische leger, hebben Axonius gebouwd om de asset management uitdaging voor cybersecurity op te lossen. Axonius heeft haar hoofdkantoor in New York en heeft een R&D team in Tel Aviv, Israël.
Axonius heeft prestigieuze onderscheidingen verdiend zoals de ‘Most Innovative Startup’ bij de RSA conferentie Innovation Sandbox, de CNBC Upstart 100, Forbes Cloud 100 Rising Star.