Skip to main content

Secure the User

Uw gebruikers en data dienen altijd en overal beschermd te worden. De snelle adoptie van cloud en mobiel resulteert erin dat data naar plaatsen is gegaan waar een traditionele beveiligingstechnologie blind voor is.

Sky Networks hanteert een datagerichte benadering voor Secure the User.
Preventie-, detectie- en responseoplossingen worden ingezet met als doel uw gegevens en gebruikers overal te beschermen.
Bij Secure the User ligt onze focus op het beveiligen van endpoints en het filteren en blokkeren van malafide sites, links en gevaarlijke content via email of web. 

Wij bieden hiervoor oplossingen zoals Endpoint Security, Email Security, DNS Security en Browser Security.

Door data te verzamelen, te combineren en te correleren (XDR) worden mogelijke bedreigingen in kaart gebracht. Zo beschikt u over een geavanceerde oplossing om bekende en onbekende bedreigingen te detecteren en te herstellen.

Email Security

Door alle gerichte aanvallen via email is het overduidelijk dat email een hoog scorende en succesvolle aanvalsmethodiek blijft. Effectieve email security is noodzakelijk en dient geïntegreerd te zijn met andere security controls in het Secure the User domein.

DNS Security

De afhankelijkheid van DNS op onze systemen is enorm. Dit vraagt enerzijds een goede beschikbaarheid van de DNS service, maar zeker zo belangrijk voor het beschermen van gebruikers is het bieden van goede DNS security.

Endpoint security

Endpoint Security

Belangrijker dan ooit is de juiste beveiliging van het endpoint. De nieuwe generatie Endpoint Security oplossingen focussen op het gedrag en bieden exploit bescherming. Naast preventie dient aandacht besteed te worden aan detectie en response voor analyse en forensics.

Browser Security

De webbrowser is veelal de meest gebruikte user applicatie. Dit maakt browser security van groot belang. Voorkomen moet worden dat geïnfecteerde bestanden worden gedownload of dat phishing sites bezocht worden. Tevens zorgt controle op het lekken van zakelijke wachtwoorden voor de noodzakelijke bescherming.