Skip to main content

Sky Networks uitgeroepen tot Best New Technology Partner 2022

We hebben fantastisch nieuws om te delen! Op 15 maart 2023, tijdens de Check Point eXperience (CPX) 2023, heeft Sky Networks de award voor Best New Technology Partner 2022 gewonnen van Check Point.

We zijn trots op onze toewijding aan innovatie en ons vermogen om samen te werken met technologiepartners als Check Point om de beste oplossingen te creëren voor onze klanten. Deze award is een bevestiging van ons vermogen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de cybersecurity-industrie en om cutting-edge cybersecurity-oplossingen te bieden aan onze klanten.

Peter Mesker en Peter Smits hebben namens het Sky Networks team de award in ontvangst genomen.


Sky Networks is sinds de oprichting in 2019 Check Point partner. De afgelopen jaren hebben ze alle technologien uit de Quantum, CloudGuard en Harmony pilaar omarmd. En recentelijk zijn ze gestart met de ontwikkeling van een dienst rondom ons Horizon portfolio.
Met hun team van high class sales en CCSM-elite gecertificeerde engineers, zijn ze in staat om ons hele portfolio succesvol bij onze klanten te verkopen, implementeren en te beheren.
En daarom is het ons een eer, om SKY NETWORKS uit te roepen tot ‘Best New Technology Partner 2022’.

Else Storm, Channel Manager bij Check Point


We zijn dankbaar voor de erkenning van onze inspanningen en onze dank gaat uit naar ons team van professionals die elke dag hard werken om onze klanten de best mogelijke beveiligingsoplossingen te bieden.

Bedankt aan Check Point voor deze geweldige eer en aan al onze klanten voor hun voortdurende vertrouwen en steun. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking met onze klanten en technologiepartners om de beste cybersecurity-oplossingen te blijven bieden.