Skip to main content

Over Sky Networks

Wij zijn Sky Networks, een jonge en innovatieve cybersecurity specialist. Met jarenlange ervaring en expertise beschermen wij 24×7 de business van onze klanten tegen cyberthreats en zijn wij dé partner in hun digitale transformatie.

Sky Networks secures the user, the network, the cloud and the application.

Met een customer first mentaliteit en persoonlijke aandacht werkt ons team samen aan een optimale dienstverlening. Passie en plezier gaan hierbij hand in hand en daardoor bereiken we meer. Wij worden als trusted partner erkend door de markt en gewaardeerd door onze klanten, daar zijn wij ontzettend trots op.

Sky Networks | securing the dots

Onze visie

In het complexe proces van de digitale transformatie is de juiste cybersecurity architectuur een belangrijk aandachtsgebied. Met de kennis dat er een continue en toenemende dreiging is, is het van belang samen de security maatregelen toe te voegen, te controleren en te verbeteren, zonder complexiteit toe te voegen.

Wij helpen onze klanten door ze te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen vanuit vier oplossingsgebieden: Secure the User, Secure the Cloud, Secure the Network, Secure the Application.

De focus ligt niet alleen op protectie, maar ook op detectie en response. Wij nemen de verantwoording voor uw veilige digitale transformatie.

Onze missie

Binnen onze markt de leidende rol op het gebied van hybrid- en multicloud security oplossingen vervullen om de toegang tot, en de ontsluiting van bedrijfsinformatie op veiligheid te kunnen garanderen.