Sky Networks gaat partnership aan met Axonius

Leon Franken
Sky Networks, specialist in cybersecurity en cloud security, heeft onlangs een partnerovereenkomst getekend met Axonius, de leider in cybersecurity asset management.

Waarom asset management cruciaal is voor cybersecurity?

Peter Mesker
Asset management is de basis voor cybersecurity. Toch kampt vrijwel iedere organisatie met een gebrek aan volledig centraal overzicht. Effectieve cybersecurity asset management platforms geven beveiligingsteams ongekende zichtbaarheid door alle assets in uw omgeving te laten zien en u vervolgens te helpen bij het valideren van compliance en het automatiseren van herstel.

De overeenkomsten tussen ISDN en cloud misconfiguraties

Peter Mesker
Midden jaren 90 werd ISDN als technologie geïntroduceerd. Een technologie die veel betekent heeft voor de ontwikkeling van het internet. Een technologie trouwens, welke het verbazingwekkend lang heeft volgehouden. Gegevensoverdracht via de telefoonlijn was destijds baanbrekend. Nu is de technologie dusdanig verouderd, dat in 2017 bekend is gemaakt dat de telecomaanbieders gaan stoppen met het aanbieden van ISDN. Er zijn inmiddels natuurlijk goedkopere en snellere oplossingen op de markt, zoals DSL en glasvezel internet of VoIP.

Peter Mesker treedt toe als managing partner

Leon Franken
Na een kennismakingsperiode van een aantal maanden treedt Peter Mesker per 1 september toe als managing partner bij Sky Networks. Peter gaat zich operationeel inzetten in de rol van solution architect om met zijn kennis en ervaring enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te […]

Sky Networks is verhuisd

Leon Franken
Vanaf heden heeft Sky Networks een nieuw kantoorpand in Rijswijk betrokken. Na een aantal jaren gevestigd te zijn geweest in het kantorenverzamelgebouw Tauro in Rijswijk is het tijd voor de volgende stap. Wij zijn verhuisd naar een zelfstandig pand met drie kantoorvloeren dat ruimte biedt voor het realiseren van onze ambities. Ons nieuwe pand biedt […]

Check Point R81 aanbeloven versie

Leon Franken
Vanaf vandaag (28 juli 2021) is de standaardversie van Check Point, die algemeen wordt aanbevolen voor alle implementaties, R81 (Take 392) met Jumbo Hotfix Take 36. Check Point heeft R81 uitgebracht vorig jaar oktober uitgebracht. Op de Support Center pagina van R81 lees je alles over deze release of kijk hieronder de introductie videos van […]

Check Point R81.10 released

Leon Franken
Vandaag (6 juli 2021) heeft Check Point R81.10 uitgebracht.Op de Support Center pagina is meer te lezen over deze release.

Best practices ter bescherming tegen ransomware

Peter Mesker
Volgens onderzoek uitgevoerd door Check Point, is het aantal organisaties getroffen door ransomware gegroeid met 9% per maand dit jaar. Deze ransomware-aanvallen hebben enorme financiële en reputatieverliezen veroorzaakt voor zowel organisaties in de publieke als de particuliere sector.

Reductie van de complexiteit. Maar hoe dan?

Peter Mesker
Je kent het wel, het realiseren van de juiste preventieve maatregelen in je infrastructuur teneinde een juiste “layer of defense” te hebben tegen de alsmaar toenemende en innovatieve threats waar jou organisatie vandaag de dag en morgen mee te maken krijgt.

Check Point CCSM Elite

Leon Franken
Met trots kunnen wij melden dat alle consultants van Sky Networks inmiddels de Check Point Certified Security Master Elite (CCSM Elite) certificering hebben behaald.

Blijf op de hoogte

schrijf u in voor onze nieuwsbrief


© Sky Networks. Alle rechten voorbehouden.