Skip to main content

Samenwerking met Juniper Mist AI

In de groeiende vraag naar moderne bedrade en draadloze netwerkoplossingen, met een lage beheerinspanning en uitstekende operationele voordelen, gaan Juniper Networks (driven by Mist AI) en Sky Networks samenwerken om klanten te kunnen voorzien van de best haalbare netwerkervaringen.

Juniper Mist AI, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en netwerk-inzichtenbeheer, heeft een naam gevestigd met zijn innovatieve benadering van het leveren en optimaliseren van bedrade en draadloze netwerken.

De samenwerking met Sky Networks markeert een nieuw tijdperk waarin netwerkprestaties, netwerkinrichting, beveiliging en operationele efficiency centraal staan.

Michiel Rijnsburger van Juniper over de samenwerking:
“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Sky Networks. Het is een jonge partij met bij ons bekende en ervaren medewerkers op het gebied van het realiseren en beheren van veilige LAN-infrastructuren. Veel aanknopingspunten dus om gezamenlijk de klanten ter helpen naar optimale wired-less architecturen om zo verdere groei in Nederland te realiseren. Het team van Sky Networks begrijpt de cybersecuritymarkt en heeft de juiste motivatie om deze innovatieve oplossing samen te implementeren of ‘as a service’ te ondersteunen.

Juniper driven by Mist AI

Het Juniper Mist AI-platform staat bekend om zijn geavanceerde mogelijkheden op het gebied van netwerkautomatisering en intelligente monitoring. Door de integratie met Sky Networks toonaangevende cybersecurity-oplossingen wordt een compleet pakket opgezet om organisaties te beschermen tegen zowel bekende als onbekende dreigingen.

Deze samenwerking stelt organisaties in staat om niet alleen de prestaties van hun netwerken te optimaliseren, maar ook om zich proactief te wapenen tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

Het biedt een alomvattende benadering van netwerkbeheer en beveiliging, waardoor bedrijven vol vertrouwen kunnen opereren in het steeds complexer wordende digitale landschap.

Peter Mesker, senior solution architect

Peter Mesker, senior solution architect bij Sky Networks onderbouwt:
“De toevoeging van Juniper aan ons portfolio helpt om klanten snel en effectief gebruik te laten maken van de next-generation bedrade en draadloze netwerkoplossingen. Vanuit mijn jarenlange ervaring met het leveren, inrichten en beheren van netwerkinfrastructuren zie ik enorme voordelen op het gebied van efficiëntie met de krachtige AI–ondersteunde cloud aanpak voor de centrale services zoals network access control, zero touch provisioning en operationele inzichten van Mist.

De gecombineerde kennis en expertise van Juniper Networks en Sky Networks zullen organisaties helpen om de complexe uitdagingen van de moderne digitale wereld met vertrouwen tegemoet te treden. 

In een tijd waarin bedrijven afhankelijk zijn van goede connectiviteit (voor hun medewerkers en bezoekers) en de dreiging van cyberaanvallen voortdurend evolueert, biedt de samenwerking tussen Juniper Mist AI en Sky Networks een krachtige oplossing met een superieure beleving voor de gebruikers en een intuitief en krachtig dashboard voor inzicht en troubleshooting voor de beheerders.