Skip to main content

Sky Networks is 4-stars Check Point partner

Sky Networks heeft de Check Point 4-stars partner behaald. Om deze status te verkrijgen dient de partner aantoonbaar waarde toe te voegen aan de producten en oplossingen van Check Point. Dit betekent actief klanten helpen en adviseren met de best passende (combinatie van) oplossingen en deze ook volledig ondersteunen bij het design, de implementatie en het support.

Door deze hoge partnerstatus heeft Sky Networks direct toegang tot de juiste resources binnen de Check Point organisatie en zijn wij dus nauw en in een vroeg stadium betrokken bij de product ontwikkelingen en innovaties.

Door de klanten focus en vele jaren ervaring van onze medewerkers met de Check Point oplossingen hebben wij deze partnerstatus verdiend. Met deze focus, de samenwerking en de strategie en visie van Check Point voorzien wij een sterkere groei en kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Uniek is ook het feit dat alle Sky Networks consultants de hoogste Check Point Certified Security Master Elite (CCSM Elite) status hebben.

Check Point 4 stars partner

Sky Networks heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvolle Check Point 4-stars kennispartner. Alle consultants beschikken over de CCSM Elite certificering waardoor u als klant kunt vertrouwen op een zeer hoog kennis niveau, iets waar wij als Check Point enorm trots op zijn.

Mark Weber, Channel Sales Engineer, Check Point