Skip to main content

Peter Mesker treedt toe als managing partner

Na een kennismakingsperiode van een aantal maanden treedt Peter Mesker per 1 september toe als managing partner bij Sky Networks.

Peter gaat zich operationeel inzetten in de rol van solution architect om met zijn kennis en ervaring enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.

Na een succesvolle en ruime periode als founder en CTO bij SecureLink (later Orange Cyberdefense) wil ik na een korte sabbatical weer heel graag inhoudelijk aan de slag. Ik wil betrokken zijn bij een ambitieuze onderneming op het gebied van cybersecurity waar bewust gekozen wordt voor kwaliteit en klantgerichtheid, waar ik mijn jarenlange ervaring en netwerk kan inzetten voor het beste resultaat. Ik hecht veel waarde aan integriteit, korte lijnen en snel schakelen. Deze vind ik terug in de passie en drive van het Sky Networks team.
Aldus Peter Mesker

We zijn een team van top cybersecurity specialisten in een groeiende markt, waar de behoefte ligt om organisaties te begeleiden bij de beveiliging van gebruikers, cloud, netwerken en applicaties.
Met de komst van Peter Mesker kunnen wij onze groeidoelstellingen en ambities nog sneller realiseren
.

Aldus Peter Smits, managing partner bij Sky Networks.

Doordat het merendeel van de middelgrote Nederlandse security specialisten inmiddels is opgeslokt door grote generalistische partijen, zijn enterprise klanten genoodzaakt om voor specialistische kennis en maatwerk op zoek te gaan naar een nieuwe partner.
Met het zorgvuldig geselecteerde portfolio van producten en eigen diensten biedt Sky Networks een alternatief.

Over Peter Mesker

Peter is een ervaren CTO en cybersecurity architect. In zijn vorige rol als medeoprichter van SecureLink Nederland is hij klantgericht en nauw betrokken geweest als CTO, visionair/architect bij complexe beveiligings- en infrastructuurarchitecturen. Met een zeer pragmatische instelling richt hij zich altijd op het vinden, adviseren en realiseren van de beste technische oplossing voor de klantomgeving. Het creëren van as-a-service oplossingen en Managed Security Services is een speciaal aandachtsgebied, naast het realiseren van een adaptieve beveiligingsarchitectuur ter ondersteuning van digitale transformatie.

Peter Mesker